Κρυολιπόλυση

Αναρίθμητοι άνθρωποι παλεύουν να απαλλαγούν από το επίμονο και περιττό λίπος. Ακόμα κι αν η διατροφή και η άσκηση σας έχουν βοηθήσει να χάσετε βάρος, οι πιθανόν ακόμα παλεύετε να χάσετε λίπος από συγκεκριμένες προβληματικές περιοχές.

Εάν είστε στο επιθυμητό βάρος ή κοντά σ’αυτό και θα θέλατε να εξαφανίσετε το ενοχλητικό περιττό πάχος στην κοιλιά, το πάχος στην περιφέρεια, ή στους γοφούς και ν’αποκτήσετε ένα πιό καλλίγραμμο σωματικό περίγραμμα, η κρυολιπόλυση μπορεί να είναι η ιδανική λύση για εσάς.

Η κρυολιπόλυση είναι μία εγκεκριμένη, μη-επεμβατική θεραπεία η οποία χρησιμοποιεί τεχνολογία ψύξης για να εξαφανίσει ομαλά, αποτελεσματικά και μόνιμα το ανεπιθύμητο λίπος και να σμιλέψει το σώμα.

Μέρη του σώματος που εφαρμόζεται η κρυολιπόλυση!

Η περιοχή της κοιλιάς και τα πλάγια μέρη του κορμού είναι δύο από τις πιό συνηθισμένες προβληματικές περιοχές που συγκεντρώνουν επίμονο λίπος. Μετά την κρυολιπόλυση θα είστε έτοιμοι να εμφανίσετε μία τονωμένη κοιλιακή περιοχή χωρίς περιττό πάχος.

Οι γοφοί, ιδιαίτερα στις γυναίκες, τείνουν να συσσωρεύουν περιττό λίπος. Η κρυολιπόλυση μπορεί να αδυνατίσει την περιοχή των γοφών και να δημιουργήσει μία πιο αδύνατη και ελκυστική σιλουέτα έτσι ώστε να είστε σε θέση να φορέσετε “εκείνο το μαύρο φόρεμα” και να επιδείξετε τις καμπύλες σας με αυτοπεποίθηση.

Συγκέντρωση λίπους στην εσωτερική και εξωτερική πλευρά των μηρών, μπορεί να σας προβληματίζει στην εφαρμογή των αγαπημένων σας ρούχων ή στην εμφάνιση στην παραλία. Η κρυολιπόλυση σας επιτρέπει να έχετε πιο λεπτούς μηρούς καθώς μπορεί να εξαφανίσει το ενοχλητικό περιττό λίπος και το “σακούλιασμα” πάνω από τα γόνατα.

Πώς λειτουργεί η Κρυολιπόλυση

Η Κρυολιπόλυση λειτουργεί εφαρμόζοντας αρνητική πίεση (αναρρόφηση) και στη συνέχεια ελεγχόμενη ψύξη στην περιοχή θεραπείας. Η επιθυμητή θερμοκρασία φτάνει περίπου τους – 8οC και εφαρμόζεται για περίπου 45 λεπτά με στόχο την ψύξη των λιποκυττάρων. Τα λιποκύτταρα σε αυτές τις συνθήκες είναι ευάλωτα και καταστρέφονται, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα κύτταρα του δέρματος και των άλλων ιστών τα οποία δεν επηρεάζονται. Τα λιπώδη κύτταρα που πεθαίνουν, αποβάλλονται με φυσικό τρόπο μέσω της λεμφικής οδού και της διαδικασίας του σωματικού μεταβολισμού.

Τι νιώθουμε σε μία συνεδρία Κρυολιπόλυσης

Κατά τη διάρκεια των πρώτων λεπτών οι ασθενείς αισθάνονται πίεση και έντονο ψύχος που σύντομα υποχωρεί. Η διάρκεια της θεραπείας εξαρτάται από τον αριθμό των “προβληματικών ” περιοχών και ο γιατρός σας μπορεί να συστήσει επιπρόσθετες συνεδρίες για την επίτευξη του επιθυμητού στόχου.


Πότε θα δω τα τελικά αποτελέσματα

Οι περισσότεροι ασθενείς παρατηρούν βελτιωμένο σωματικό περίγραμμα τρείς εβδομάδες μετά την θεραπεία και πιο εμφανή αποτελέσματα μετά από δύο μήνες. Το σώμα σας θα συνεχίσει να αποβάλλει τα κατεστραμμένα λιποκύτταρα για μέχρι και έξι μήνες, οπότε και θα δείτε τα τελικά αποτελέσματα. Ωστόσο, μια ολοκληρωμένη θεραπεία απαιτεί έως 3 συνεδρίες που πραγματοποιούνται ανά 2 μήνες. Σε κάθε περίπτωση, τα αποτελέσματα ενισχύονται ακολουθώντας τις οδηγίες του γιατρού σας.


Είναι η Κρυολιπόλυση διαδικασία απώλειας βάρους

Η Κρυολιπόλυση σχεδιάστηκε για να στοχεύει λίπος που είναι ανθεκτικό σε δίαιτα και άσκηση και δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται ως θεραπεία απώλειας βάρους. Ιδανικοί ασθενείς είναι όσοι είναι κοντά στο επιθυμητό βάρος και έχουν επίμονο λίπος το οποίο δεν μπορούν να εξαφανίσουν με έναν υγιεινό τρόπο ζωής.